Ergotherapeut – 14 upw

Zorg & Behandeling14 uurHBO, WO
Eigen regie houden over je leven, of je nu 40 of 80 jaar bent, dat is wat iedereen zolang mogelijk wil en waar je als ergotherapeut een belangrijke bijdrage aan kunt leveren! Onze cliënten verdienen een mooie (oude) dag en dankzij jouw inzet draag jij bij aan de kwaliteit van leven. Denk aan mevrouw de Jong die weer op pad kan dankzij jouw begeleiding op haar scootmobiel of de 85-jarige mevrouw Abdil met vergevorderde dementie die pijn heeft tijdens de verzorging. Jij geeft adviezen hoe deze mevrouw het best verzorgd kan worden. Kortom, jij maakt echt het verschil voor deze mensen. Kom jij bij ons je dag zinvol besteden?

Logopedist – 7 upw

Zorg & Behandeling7 uurHBO
Werk jij graag met voornamelijk geriatrische cliënten die taal-, spraak- en slikstoornissen hebben? En vind je het fijn om door middel van jouw behandeling hun kwaliteit van leven te vergroten? Ben je bij voorkeur onderdeel van een multidisciplinair team, waarin naast professionaliteit ook een leuke werksfeer belangrijk is? Lees dan snel verder en wie weet ben jij degene die wij zoeken!

Basispsycholoog – 18 upw

Zorg & Behandeling18 uurHBO, WO
Ben je basispsycholoog en heb je affiniteit met ouderen? Heb je ervaring in het verrichten van (neuro)psychologisch onderzoek, het geven van mediatieve gedragstherapie en individuele behandeling? Vind je het leuk om nauw samen te werken met een multidisciplinair team van specialisten? Wie weet kunnen wij wat voor elkaar betekenen!

Helpende Plus gezocht voor afd Somatiek, Charlois – 24-32 upw

Zorg & Behandelingminimaal 24 uurMBO2
Ben jij Helpende Plus? Werk jij graag met de doelgroep somatiek en pas jij in een team waar er hard wordt gewerkt en men goed op elkaar is ingespeeld? Dan zijn wij voor onze locatie Groene Kruisweg op zoek naar jou!

EVV-er – 24-36 upw – Somatische afdeling

Zorg & Behandelinguren in overlegMBO3
Ben jij een EVV-er in hart en nieren? Vervul jij met plezier en passie de rol als spin in het web in de zorg- en dienstverlening aan de aan jou toegewezen cliënten? Gaat jouw hart uit naar het verzorgen van onze bewoners op de Somatische afdeling? Dan ben je bij ons meer dan welkom!

Verzorgenden IG gezocht voor liefdevolle PG afdeling – 24-36 upw

Zorg & Behandelinguren in overlegMBO3
Ben jij Verzorgende IG? Is voor jou een fijne werksfeer belangrijk, gecombineerd met een veelzijdige werkomgeving? Dan zijn wij voor onze PG afdeling op zoek naar jou!

EVV-er Havenlicht – 24-32 upw

Zorg & Behandelinguren in overlegMBO3, MBO4
Werk jij als EVV-er graag binnen een gezellige, kleinschalige locatie en hecht jij waarde aan korte communicatielijnen? Vervul jij met plezier en passie de rol als spin in het web in de zorg- en dienstverlening aan de aan jou toegewezen cliënten? Dan is onze locatie Havenlicht op zoek naar jou!

EVV-er (VIG) – 24-32 upw

Zorg & Behandelinguren in overlegMBO3
Ben jij een EVV-er in hart en nieren? Vervul jij met plezier en passie de rol als spin in het web in de zorg- en dienstverlening aan de aan jou toegewezen cliënten? Dan is onze locatie Ravenswaard op zoek naar jou!

Verpleegkundige met een warm hart voor ouderenzorg

Zorg & Behandelinguren in overlegMBO4
Ben jij Verpleegkundige (niveau 4)? Sonneburgh is voor verschillende afdelingen en locaties in Rotterdam op zoek naar ambitieuze Verpleegkundigen die zich willen inzetten voor onze ouderen. Als Verpleegkundige coördineer je de zorg rondom een aantal bewoners, coach je je collega’s en voer je ook zelf verpleegtechnische handelingen uit. Geen dag is hetzelfde!

Basisarts (ANIOS), 32-36 uur per week

Zorg & Behandeling32-36 uurWO
Voor ons ruim opgezette verpleeghuis zijn wij per direct op zoek naar een liefdevolle en professionele Basisarts.

Daadkrachtige Verzorgende IG Flexpool

Zorg & Behandelingminimaal 4 uurMBO3
Ben jij Verzorgende IG en hou je van afwisseling? Dan is onze baan in de flexpool er een voor jou! Je bepaalt zelf waar en hoeveel je werken wilt en ook wanneer. Klinkt die vrijheid je als muziek in de oren? Lees dan deze vacature.