Ontdek Sonneburgh

Sonneburgh is een stichting met drie zorglocaties in Rotterdam Charlois, Pernis en IJsselmondeIn onze woon-zorgcomplexen wonen zo’n 450 bewoners die dagelijks zorg, welzijn en behandeling van onze medewerkers ontvangen. 

Medewerkers van Sonneburgh delen liefde voor het leven en passie voor hun vak. Als je gaat werken bij Sonneburgh draag jij op jouw eigen plek iets bij aan het welzijn en welbevinden van onze bewoners. Het werk dat je uitvoert, draagt dus eigenlijk altijd bij aan het geluk van een ander.

Tegelijkertijd kun je bij Sonneburgh echt wat bijdragen aan de professionaliteit van de organisatie. Een zorginstelling zoals Sonneburgh draaiende houden, vraagt om mensen die weten wat ze doen. Mensen met visie en mensen met ambitie. Wij geloven dat zorg altijd beter kan. Daarom waarderen wij het als collega’s ons scherp houden en met goede ideeën op de proppen komen.

Samen

Werken bij Sonneburgh betekent ook: deel uit gaan maken van onze kleine gemeenschap. Wij geloven in de kracht van samen. Sonneburgh is soms net een klein dorp waar mensen elkaar kennen, waarderen en interesse tonen in elkaar. Dat geldt zowel voor de collega’s onderling als voor bewoners en hun verzorgenden.

Tenslotte is Sonneburgh een christelijke organisatie. Wij weten ons gedragen en handelen vanuit die wetenschap op dezelfde manier, met geduld, compassie en verdraagzaamheid. Iedereen die onze identiteit respecteert is welkom bij Sonneburgh!

De 4 beloftes van Sonneburgh:

 • Wij beloven je een baan met werkplezier
  Wij zijn trots op wat we doen! We bieden zorg van goede kwaliteit in een professionele omgeving.
 • Wij beloven je een baan waarin je je talenten kunt ontwikkelen
  Daarom geven we jou verantwoordelijkheden en de mogelijkheid om verder door te leren.
 • Wij beloven je een baan waarin we je waarderen
  Wij spreken onze waardering naar jou uit en zijn betrokken bij jouw welbevinden. We vinden het belangrijk dat jij het goed hebt bij ons.
 • Wij doen wat we beloven
  We doen wat belangrijk is voor onze bewoners en houden ons aan onze afspraken.
× Vragen? App recruiter Judith!
21