Assisteren bij bloemschikken (locatie Groene Kruisweg)

Vrijwilligerswerk
Heb jij groene vingers? En vind jij het leuk om lekker creatief bezig te zijn met onze bewoners? Voor het assisteren bij het bloemschikken kunnen wij jouw hulp goed gebruiken!    

Gastheer of gastvrouw koffie en thee schenken (locatie Groene Kruisweg)

Vrijwilligerswerkuren in overleg
Een kopje koffie is altijd een goed idee. Als vrijwilliger bij het koffie en thee schenken deelt u warme dranken uit en maakt u een praatje met onze bewoners.

Vrijwilliger Snackhoek (locatie Ravenswaard)

Vrijwilligerswerk2 uur
Hou je van stevig aanpakken? Dan is vrijwilliger Snackhoek iets voor je. Je staat achter het buffet in de grote zaal van Ravenswaard, neemt bestellingen op, rekent af en deelt bestellingen uit.

Gastheer of gastvrouw in het restaurant (locatie Ravenswaard)

Vrijwilligerswerk4 uur
Hou je wel van een beetje gezelligheid en ben je ook nog eens fan van lekker eten? Dan is gastvrouw of gastheer zijn in het restaurant van Sonneburgh Ravenswaard een baan voor jou!

Vrijwilliger bij activiteit Koersbal (locatie Ravenswaard)

Vrijwilligerswerk3 uur
Hou jij wel van een sportief spelletje? Dan is vrijwilliger bij het Koersbal wat voor jou. Je begeleidt een groep ouderen die elke dinsdag een potje Koersbal speelt. Uiteraard mag je ook zelf een balletje meegooien.

Intern transport voor o.a. activiteitenbegeleiding en fysiotherapie (locatie Groene Kruisweg)

Vrijwilligerswerkuren in overleg
Niet al onze bewoners van het verzorgingshuis zijn even goed ter been. Toch moeten zij af en toe hun kamer uit om bijvoorbeeld naar de fysiotherapeut te gaan of een activiteit te bezoeken. Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die hen daarbij helpen.

Vrijwilligers in het winkeltje (locaties: Groene Kruisweg en Ravenswaard)

Vrijwilligerswerk4 uur
Voor onze locaties Groene Kruisweg en Ravenswaard zijn wij op zoek naar vrijwilligers die in het winkeltje kunnen werken. Vind je het leuk om onze bewoners te begeleiden bij het doen van boodschappen en deze aan de kassa af te rekenen? Wij zien uit naar jouw reactie!

Assisteren bij recreatieve activiteiten zoals, optredens, muziek-, en filmmiddagen (locatie Groene Kruisweg)

Vrijwilligerswerkuren in overleg
Lijkt het jou fijn om bewoners te begeleiden naar / assisteren bij activiteiten die georganiseerd worden door de activiteitenbegeleiding zoals optredens, muziek- en filmmiddagen? Geniet jij ook van gezellige middagen met onze bewoners? Dan kijken wij uit naar jouw komst!

Chauffeur op de rolstoelbus (locaties: Groene Kruisweg, Ravenswaard, Havenlicht)

Vrijwilligerswerkuren in overleg
Rijd je graag en vind je het leuk om onze bewoners tijdens uitstapjes naar hun bestemming te rijden in de bus van Sonneburgh? Meld je aan als vrijwilliger en ervaar de dankbaarheid van onze bewoners!

Assisteren bij de maaltijd op de afdeling of in het restaurant (locatie Groene Kruisweg)

Vrijwilligerswerkuren in overleg
Lekker eten is een feestje. Onze koks en keukenmedewerkers serveren drie keer per dag de lekkerste maaltijden. Help jij mee in de bediening? Of bezorg je maaltijden graag bij onze bewoners op hun kamer? Meld je aan als vrijwilliger en kies op welke dag jij meehelpen wilt.

Assisteren bij verenigingen van de activiteitenbegeleiding (locaties: Groene Kruisweg en Ravenswaard)

Vrijwilligerswerkuren in overleg
Lijkt het je leuk om vrijwilligerswerk uit te voeren in één van onze verzorgingshuizen, maar heb je je keuze nog niet kunnen maken? Binnen de Sonneburgh vinden er diverse activiteiten plaats waar wij jouw hulp goed kunnen gebruiken. Neem je contact op om de mogelijkheden te bespreken?    

Kerkvrijwilliger (locaties: Groene Kruisweg en Ravenswaard)

Vrijwilligerswerk3 uur
Veel van onze bewoners bezoeken de kerkdienst op zondagmorgen. Voor steeds meer van onze bewoners is het echter lastig om daar zonder hulp te komen. Helpt u een handje mee om hen op tijd bij de dienst te krijgen en na afloop terug te brengen naar hun kamer?

Assisteren bij de bingo (locatie Ravenswaard)

Vrijwilligerswerkuren in overleg
Bingo is altijd gezellig! Vind jij het leuk om samen met onze bewoners eens in de twee weken een middagje bingo te spelen? Reageer dan op deze vrijwilligersvacature!

Assisteren bij het Grand Café (locatie Groene Kruisweg)

Vrijwilligerswerk3 uur
Vind je het gezellig om koffie rond te brengen en een praatje te maken met onze bewoners? Dan ben je welkom als vrijwilliger bij het Grand Café op maandagmorgen. Je helpt een handje en zorgt voor gezelligheid en sfeer.

Assisteren bij “Op Stap” (locatie Groene Kruisweg)

Vrijwilligerswerkuren in overleg
Lijkt het je leuk om op stap te gaan met onze bewoners? Lekker winkelen, de Intratuin bezoeken of gewoon een rondje door Rotterdam rijden? Geef je dan op als vrijwilliger voor de Vereniging “Op Stap” binnen Sonneburgh.