Vrijwilliger koffie en thee schenken (Havenlicht)

Vrijwilligerswerkuren in overleg
Een kopje koffie is altijd een goed idee. Als vrijwilliger bij het koffie en thee schenken deel je warme dranken uit en maak je een praatje met onze bewoners.

Kerkvrijwilliger zondagochtend Groene Kruisweg & Ravenswaard

Vrijwilligerswerk3 uur
Veel van onze bewoners bezoeken de kerkdienst op zondagmorgen. Voor steeds meer van onze bewoners is het echter lastig om daar zonder hulp te komen. Helpt u een handje mee om hen op tijd bij de dienst te krijgen en na afloop terug te brengen naar hun kamer?

Vrijwilliger Verzorger Kippen

Vrijwilligerswerk3 uur
Ben jij een dierenliefhebber, ben je zorgzaam en geniet je ervan om voor onze kippen (kuifhoenders) te zorgen? Wij zoeken iemand die zelfstandig op een aantal vaste dagen in de week onze kippen verzorgt.

Vrijwilliger SOLO bezoek

Vrijwilligerswerk3 uur
Wij zijn op zoek naar vrijwilligers om bewoners individueel te bezoeken. Ben jij degene die een luisterend oor kan bieden. Samen een kopje koffie drinkt of een wandeling in de tuin maakt? Dan zoeken we jou!

Vrijwilliger voor “Heel Sonnneburgh Bakt”

Vrijwilligerswerk3 uur
Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die van bakken houden! Die ons wekelijks kunnen helpen bij de bakactiviteit ‘Heel Sonneburgh Bakt’ waarbij we de bewoners stimuleren om zoveel mogelijk zelf te doen. Vind jij bakken leuk en zie jij het als uitdaging om samen met de bewoners een heerlijk baksel te maken? Dan zoeken wij jou!

Vrijwilliger voor het borreluurtje

Vrijwilligerswerk3 uur
Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die van gezelligheid houden, een luisterend oor kunnen bieden en van aanpakken weten. Wekelijks organiseren wij een Borreluurtje waarbij wij de bewoners een borrel aanbieden maar waar aandacht voor de bewoner niet mag ontbreken. Vind jij het leuk om een drankje te serveren en een gezellig (klets)praatje te maken? Dan zoeken we jou!

Vrijwilligers in het winkeltje

Vrijwilligerswerk3 uur
Voor onze locatie Groene Kruisweg zijn wij op zoek naar vrijwilligers die in het winkeltje kunnen werken. Vind je het leuk om onze bewoners te begeleiden bij het doen van boodschappen en deze aan de kassa af te rekenen? Bak jij onze broodjes mooi bruin? Wij zien uit naar jouw reactie!

Assisteren bij de Muziek middagen

Vrijwilligerswerk3 uur
Wij zoeken 3 a 4 vrijwilligers die het fijn vinden om op vrijdag (oneven weken) onze bewoners te begeleiden en zelf ook willen meegenieten van de diverse muziekgenres.      

Vrijwilliger voor het vervoer van bewoners van en naar de Fysiotherapie

Vrijwilligerswerkuren in overleg
Ben jij een vrijwilliger die het leuk vindt om bewoners te begeleiden in het vervoer van en naar de Fysiotherapie? Vind je het leuk een praatje te maken? Dan is dit echt iets voor jou.