Assisteren bij de Muziek middagen

Vrijwilligerswerk3 uur
Wij zoeken 3 a 4 vrijwilligers die het fijn vinden om op vrijdag (oneven weken) onze bewoners te begeleiden en zelf ook willen meegenieten van de diverse muziekgenres.      

Assisteren bij het Muziek Podium

Vrijwilligerswerk3 uur
Wij zoeken 2 a 3 vrijwilligers die het fijn vinden om op donderdagmiddag onze bewoners te begeleiden en willen meegenieten van het optreden van een artiest.      

Assisteren bij Het Atelier

Vrijwilligerswerk3 uur
Wij zoeken 2 a 3 creatieve vrijwilligers die het fijn vinden om een groep van ongeveer 16 bewoners creatief te stimuleren met de kwast / kleurpotlood e.d.      

Vrijwilliger voor het vervoer van bewoners van en naar de Fysiotherapie

Vrijwilligerswerkuren in overleg
Ben jij een vrijwilliger die het leuk vindt om bewoners te begeleiden in het vervoer van en naar de Fysiotherapie? Vind je het leuk een praatje te maken? Dan is dit echt iets voor jou.

Begeleiden bij buiten zitten met mooi weer

Vrijwilligerswerkuren in overleg
Vind je het gezellig om met mooi weer met onze bewoners buiten te zijn en hen daar bij te begeleiden? Dan ben je van harte welkom bij ons in het Havenlicht.    

Vrijwilliger op de huiskamer voor bewoners met een psychogeriatrische aandoening

Vrijwilligerswerkuren in overleg
Wij zoeken vrijwilligers die affiniteit hebben met ouderen en in het bijzonder met bewoners met een vorm van dementie. Schrik je niet snel van ander, onbegrepen gedrag? Heb je een warm hart om deze bewoners een fijne tijd te bezorgen?    

Vrijwilliger voor de gespreksgroep

Vrijwilligerswerk
Ben je belangstellend en nieuwsgierig naar verhalen van bewoners, kun je goed luisteren en beheers je de Nederlandse taal voldoende om gesprekken met onze bewoners op gang te houden?    

Vrijwilliger koffie en thee schenken (Havenlicht)

Vrijwilligerswerkuren in overleg
Een kopje koffie is altijd een goed idee. Als vrijwilliger bij het koffie en thee schenken deel je warme dranken uit en maak je een praatje met onze bewoners.

Vrijwilliger Snackhoek

Vrijwilligerswerk2 uur
Hou je van stevig aanpakken? Dan is vrijwilliger Snackhoek iets voor je. Je staat achter het buffet in de grote zaal van Ravenswaard, neemt bestellingen op, rekent af en deelt bestellingen uit.

Vrijwilliger in het restaurant

Vrijwilligerswerk4 uur
Hou je wel van een beetje gezelligheid en ben je ook nog eens fan van lekker eten? Dan is vrijwilliger zijn in het restaurant van Sonneburgh locatie Havenlicht een baan voor jou!

Kerkvrijwilliger zondagochtend

Vrijwilligerswerk3 uur
Veel van onze bewoners bezoeken de kerkdienst op zondagmorgen. Voor steeds meer van onze bewoners is het echter lastig om daar zonder hulp te komen. Helpt u een handje mee om hen op tijd bij de dienst te krijgen en na afloop terug te brengen naar hun kamer?