Vakantiekrachten gezocht!

Flexpool, Zorg & WelzijnAvond, DagWisselende dienstenHBO, MBO 2, MBO 3, MBO 4
Zorg voor een onvergetelijke vakantie voor jezelf en onze bewoners, ga aan de slag als vakantiekracht bij Sonneburgh!

Verzorgende IG, 24 upw

Zorg & WelzijnAvond, DagNachtWeekendMBO 3
Ben jij Verzorgende IG? Dan zijn wij voor onze fijne locatie in Pernis op zoek naar jou! Wil je meer weten over wie wij zijn? Lees snel verder!

Energieke Praktijkopleider gezocht!

Leren & WerkenDagMBO 4
Ben jij graag de spil tussen de organisatie en studenten? Zie jij het als een uitdaging om het aanspreekpunt te zijn voor zowel de werkbegeleiders van de Verpleegkunde studenten als voor de opleidingsinstituten als het gaat om leren en ontwikkeling? Dan is deze functie jou op het lijf geschreven!

Kwaliteitsverpleegkundige

Zorg & Behandeling24-36 uurHBO, WO
Lijkt het jou een uitdaging om verbeterprojecten binnen de zorgverlening in de ouderenzorg op te zetten en te waarborgen? Wil jij werken in een fijne, kleinschalige locatie met korte lijnen, grote mate van zelfstandigheid in je taken en een uitdagende werkomgeving? Dan is deze functie als Kwaliteitsverpleegkundige binnen de Sonneburgh iets voor jou!

Mw Services op oproepbasis

FacilitairOproepbasisMBO2
Ben jij de professionele, behulpzame Medewerker Services die de schouders eronder zet en voor wie ordelijk en hygiënisch werken van nature komt? Ben jij die frisse wind met een positieve instelling die in kansen en mogelijkheden denkt en die vooral gedreven is om voor onze collega’s en bewoners een zo schoon en optimaal mogelijk leefklimaat te creëren? Dan zoeken we jou!    

EVV-er – 24-36 upw – Somatische afdeling

Zorg & Behandelinguren in overlegMBO3
Ben jij een EVV-er in hart en nieren? Vervul jij met plezier en passie de rol als spin in het web in de zorg- en dienstverlening aan de aan jou toegewezen cliënten? Gaat jouw hart uit naar het verzorgen van onze bewoners op de Somatische afdeling? Dan ben je bij ons meer dan welkom!

Helpende Flexpool (oproepbasis)

Zorg & Behandelingminimaal 4 uur, uren in overlegMBO2
Ben jij Helpende en op zoek naar een baan die goed bij je past? Ben jij flexibel inzetbaar en sta je te popelen om je kwaliteiten in te zetten om onze bewoners te verzorgen? Voor onze locaties (met name de Groene Kruisweg in Charlois) zoeken wij een flexibele Helpende ter aanvulling van onze Flexpool.

Verzorgenden IG gezocht voor liefdevolle PG afdeling – 24-36 upw

Zorg & Behandelinguren in overlegMBO3
Ben jij Verzorgende IG? Is voor jou een fijne werksfeer belangrijk, gecombineerd met een veelzijdige werkomgeving? Dan zijn wij voor onze PG afdeling op zoek naar jou!

EVV-er Havenlicht – 24-32 upw

Zorg & Behandelinguren in overlegMBO3, MBO4
Werk jij als EVV-er graag binnen een gezellige, kleinschalige locatie en hecht jij waarde aan korte communicatielijnen? Vervul jij met plezier en passie de rol als spin in het web in de zorg- en dienstverlening aan de aan jou toegewezen cliënten? Dan is onze locatie Havenlicht op zoek naar jou!

EVV-er (VIG) – 24-32 upw

Zorg & Behandelinguren in overlegMBO3
Ben jij een EVV-er in hart en nieren? Vervul jij met plezier en passie de rol als spin in het web in de zorg- en dienstverlening aan de aan jou toegewezen cliënten? Dan is onze locatie Ravenswaard op zoek naar jou!

Verpleegkundige met een warm hart voor ouderenzorg

Zorg & Behandelinguren in overlegMBO4
Ben jij Verpleegkundige (niveau 4)? Sonneburgh is voor verschillende afdelingen en locaties in Rotterdam op zoek naar ambitieuze Verpleegkundigen die zich willen inzetten voor onze ouderen. Als Verpleegkundige coördineer je de zorg rondom een aantal bewoners, coach je je collega’s en voer je ook zelf verpleegtechnische handelingen uit. Geen dag is hetzelfde!

Basisarts (ANIOS), 32-36 uur per week

Zorg & Behandeling32-36 uurWO
Voor ons ruim opgezette verpleeghuis zijn wij per direct op zoek naar een liefdevolle en professionele Basisarts.

Daadkrachtige Verzorgende IG Flexpool

Zorg & Behandelingminimaal 4 uurMBO3
Ben jij Verzorgende IG en hou je van afwisseling? Dan is onze baan in de flexpool er een voor jou! Je bepaalt zelf waar en hoeveel je werken wilt en ook wanneer. Klinkt die vrijheid je als muziek in de oren? Lees dan deze vacature.