Vakantiekrachten gezocht!

Zorg & Behandelinguren in overlegMBO2, MBO3
Volg jij een zorgopleiding en ben je op zoek naar een vakantiebaan waarin je lekker kunt bijverdienen en tegelijkertijd relevante werkervaring op doet? Dan ben je bij de Sonneburgh aan het goede adres!    

Medewerker HR Administratie (24 uur per week)

Management & Ondersteuningminimaal 24 uur, uren in overlegMBO4
Ben jij de ervaren medewerker HR Administratie die wij zoeken? Ken jij het UWV werkgeversportaal als je broekzak, ben je bekend met alle benodigde administratieve processen en kent het RAET programma YouForce weinig geheimen voor jou? Kom dan werken op deze leuke HR Afdeling!

Toegewijde Verzorgenden IG

Zorg & Behandelinguren in overlegMBO3
Ben jij Verzorgende IG? Sonneburgh is voor verschillende afdelingen en locaties op zoek naar toegewijde Verzorgenden IG. Als Verzorgende IG bied je zorg in de breedste zin van het woord aan onze bewoners.

Verpleegkundige met een warm hart voor ouderen

Zorg & Behandelinguren in overlegMBO4
Ben jij Verpleegkundige (niveau 4)? Sonneburgh is voor verschillende afdelingen en locaties op zoek naar ambitieuze verpleegkundigen die zich willen inzetten voor onze ouderen. Als verpleegkundige coördineer je de zorg rondom een aantal bewoners, coach je je collega’s en voer je ook zelf verpleegtechnische handelingen uit.

Clientadviseur m/v, 24 uur per week

Management & Ondersteuningminimaal 24 uurHBO
Sonneburgh is een christelijke zorgverlener in de regio Rijnmond die drie locaties beheert in Charlois, Pernis en IJsselmonde. Samenwerking, wederzijds respect, vertrouwen en identiteit zijn binnen Sonneburgh belangrijk. Ter uitbreiding van ons clientservicebureau zijn wij op zoek naar een ervaren Clientadviseur.  

DAN (dag- avond- en nachthoofd) Verpleegkundige met een warm hart voor ouderen

Zorg & Behandelingminimaal 24 uurHBO, MBO4
Als DAN (dag- avond- en nachthoofd) Verpleegkundige ben je eindverantwoordelijke voor het verpleegkundige domein van de verschillende afdelingen (somatiek/pg) en heb je de coördinatie over de zorg.

Daadkrachtige Verzorgende IG Flexpool

Zorg & Behandelingminimaal 4 uurMBO3
Ben jij Verzorgende IG en hou je van afwisseling? Dan is onze baan in de flexpool er een voor jou! Je bepaalt zelf waar en hoeveel je werken wilt en ook wanneer. Klinkt die vrijheid je als muziek in de oren? Lees dan deze vacature.