Vind de beste baan voor jou!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou binnen Sonneburgh? Kom naar één van onze meet & greet’s, dan vertellen we je er alles over!

Medewerker Welzijn voor centrale activiteiten

Zorg & WelzijnDagMBO 4
Zoals de naam al doet vermoeden, ben je verantwoordelijk voor het welzijn van onze ouderen. Dat betekent dat jij er zorg voor draagt dat zij een prettige dagbesteding hebben. Waarbij jij je met name richt op de centrale activiteiten, die toegankelijk zijn voor alle bewoners van het verpleeghuis. Klinkt dit als een uitdaging? Lees dan snel verder!

Coordinator Flexpool, 24 upw

Management & OndersteuningDagHBO
Binnen Hervormde Stichting Sonneburgh hebben wij een dynamische grote flexpool en daar zijn wij trots op! Deze flexpool wordt steeds belangrijker om voor een goed gevuld rooster te zorgen met medewerkers die onze bewoners goed kennen. Wij willen dan ook goed voor onze flexmedewerkers zorgen! Ben jij de coordinator die deze flexibele inzet in de zorg effectief en efficient weet te organiseren?

VIG EVV GVP 24-32 upw

Zorg & WelzijnWisselende dienstenMBO 3
Ben jij op zoek naar een betekenisvolle baan in een warme, persoonlijke werkomgeving? Bij Sonneburgh, een christelijke zorginstelling in de regio Rijnmond, verwelkomen we jou graag in ons team als VIG EVV'er GVP. Samen met je collega's zorg je ervoor dat onze bewoners de beste zorg krijgen, met speciale aandacht voor hun wensen en behoeften.

Verpleegkundig Specialist

(Para)medischDagWO
Stroop jij graag je mouwen op om samen met de teamleiders de verpleeghuiszorg binnen het verzorgingshuis verder te ontwikkelen? Dan zoeken we jou!

Geestelijk verzorger

Management & OndersteuningDagWO
Ben jij een toegewijde en empathische Geestelijk Verzorger met een diepe verbinding met het Protestantse Christelijke geloof? Heb je passie voor het ondersteunen en begeleiden van mensen in hun geestelijke en emotionele welzijn? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Leerling Verzorgende IG BBL

Leren & WerkenWisselende dienstenMBO 3
Hou je van afwisseling en wil jij doorgroeien binnen de zorg? Grijp dan nu jouw kans! Binnen Sonneburgh kun je per februari 2025 starten met de BBL opleiding tot Verzorgende IG (niveau 3). Het werken op de afdeling is uitdagend en geen dag is hetzelfde. Durf jij het aan?

Leerling Verpleegkundige BBL

Leren & WerkenWisselende dienstenMBO 4
Droom jij ervan om als Verpleegkundige te werken binnen de ouderenzorg? Vind jij de kwaliteit van zorg belangrijk, en wil jij je gaan inzetten om deze te vergroten? Grijp dan nu jouw kans! Binnen Sonneburgh kun je per februari 2025 starten met de BBL opleiding tot Verpleegkundige (niveau 4). Echt iets voor jou? Lees dan snel verder.

Leerling Helpende BBL

Zorg & WelzijnWisselende dienstenMBO 2
Hou je van afwisseling en wil jij doorgroeien binnen de zorg? Grijp dan nu jouw kans! Binnen Sonneburgh kun je per februari 2025 starten met de BBL opleiding tot Dienstverlening Zorg & Welzijn (Helpende) MBO niveau 2. Het werken op de afdeling is uitdagend en geen dag is hetzelfde. Klinkt dit als echt iets voor jou?

Medewerker Welzijn, PG afdeling

Zorg & WelzijnDagMBO 4
Een prettige dagbesteding voor onze bewoners én een gezellige sfeer bewerkstelligen – dat is wat je als medewerker welzijn binnen de Sonneburgh doet. Jij bent degene die, in samenwerking met je collega’s op de afdeling, de ondersteuning van bewoners bij het invullen van hun dag voor je rekening neemt. Daar moet je geduldig, creatief en professioneel voor zijn. Pas jij bij dit functieprofiel?

VIG EVV, 24-36 upw Ravenswaard IJsselmonde

Zorg & WelzijnWisselende dienstenMBO 3
Zoek je betekenisvol werk in een fijne werkomgeving met persoonlijke aandacht? Samen met collega’s streven we ernaar dat bewoners de zorg krijgen die ze nodig hebben, met de focus op hun wensen en behoeften. Wil jij als EVV-er hieraan bijdragen en het verschil maken? Lees dan snel verder!

Specialist Ouderengeneeskunde (SOG)

(Para)medischuren in overlegWO
Bij Sonneburgh, een christelijke zorgorganisatie in Rotterdam, zoeken we een gedreven Specialist Oudergeneeskunde. Als onderdeel van een hecht team bied je persoonsgerichte zorg aan bewoners op verschillende locaties, waarbij samenwerking en communicatie centraal staan. Voel je thuis in onze warme en innovatieve werkomgeving en maak echt het verschil voor onze bewoners!

Psycholoog

(Para)medischDagWO
Ben je basis of GZ psycholoog en heb je affiniteit met ouderen? Heb je ervaring in het verrichten van (neuro)psychologisch onderzoek, het geven van mediatieve gedragstherapie en individuele behandeling? Vind je het leuk om nauw samen te werken met een multidisciplinair team van specialisten? Wie weet kunnen wij wat voor elkaar betekenen!

Basisarts

(Para)medischDagWO
Ben jij basisarts (ANIOS) en heb jij affiniteit met de doelgroep ouderen? Wil jij een waardevolle bijdrage leveren voor deze doelgroep en kun jij ervoor zorgen dat zij de juiste medische zorg en diagnose krijgen? Vind je het fijn om in een collegiaal team met korte lijnen te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Verzorgende IG, Flexpool

FlexpoolWisselende dienstenMBO 3
Ben jij Verzorgende IG en hou je van afwisseling? Vind je het fijn om zelf te bepalen welke diensten je werkt? Dan is onze baan in de flexpool er één voor jou! Je bepaalt namelijk zelf hoeveel je werkt, op momenten dat het jou uitkomt. Klinkt die vrijheid je als muziek in de oren? Lees dan deze vacature.

EVV-er – 24-36 upw – Somatische afdeling

Zorg & Behandelinguren in overlegMBO3
Ben jij een EVV-er in hart en nieren? Vervul jij met plezier en passie de rol als spin in het web in de zorg- en dienstverlening aan de aan jou toegewezen cliënten? Gaat jouw hart uit naar het verzorgen van onze bewoners op de Somatische afdeling? Dan ben je bij ons meer dan welkom!

Verzorgenden IG gezocht voor liefdevolle PG afdeling – 24-36 upw

Zorg & Behandelinguren in overlegMBO3
Ben jij Verzorgende IG? Is voor jou een fijne werksfeer belangrijk, gecombineerd met een veelzijdige werkomgeving? Dan zijn wij voor onze PG afdeling op zoek naar jou!

EVV-er (VIG) – 24-32 upw

Zorg & Behandelinguren in overlegMBO3
Ben jij een EVV-er in hart en nieren? Vervul jij met plezier en passie de rol als spin in het web in de zorg- en dienstverlening aan de aan jou toegewezen cliënten? Dan is onze locatie Ravenswaard op zoek naar jou!

Verpleegkundige met een warm hart voor ouderenzorg

Zorg & Behandelinguren in overlegMBO4
Ben jij Verpleegkundige (niveau 4)? Sonneburgh is voor verschillende afdelingen en locaties in Rotterdam op zoek naar ambitieuze Verpleegkundigen die zich willen inzetten voor onze ouderen. Als Verpleegkundige coördineer je de zorg rondom een aantal bewoners, coach je je collega’s en voer je ook zelf verpleegtechnische handelingen uit. Geen dag is hetzelfde!

Daadkrachtige Verzorgende IG Flexpool

Zorg & Behandelingminimaal 4 uurMBO3
Ben jij Verzorgende IG en hou je van afwisseling? Dan is onze baan in de flexpool er een voor jou! Je bepaalt zelf waar en hoeveel je werken wilt en ook wanneer. Klinkt die vrijheid je als muziek in de oren? Lees dan deze vacature.