Toegewijde Verzorgenden IG

Zorg & Behandelinguren in overlegMBO3
Ben jij Verzorgende IG? Sonneburgh is voor verschillende afdelingen en locaties op zoek naar toegewijde Verzorgenden IG. Als Verzorgende IG bied je zorg in de breedste zin van het woord aan onze bewoners.

Helpende Flexpool, locatie Ravenswaard

Zorg & Behandelingminimaal 4 uur, uren in overlegMBO2
Ben jij Helpende en op zoek naar een baan die goed bij je past? Ben jij flexibel inzetbaar en sta je te popelen om je kwaliteiten in te zetten om onze bewoners te verzorgen? Voor onze locatie in Ravenswaard IJsselmonde zoeken wij een flexibele Helpende ter aanvulling van onze Flexpool.

Verpleegkundige met een warm hart voor ouderen

Zorg & Behandelinguren in overlegMBO4
Ben jij Verpleegkundige (niveau 4)? Sonneburgh is voor verschillende afdelingen en locaties op zoek naar ambitieuze verpleegkundigen die zich willen inzetten voor onze ouderen. Als verpleegkundige coördineer je de zorg rondom een aantal bewoners, coach je je collega’s en voer je ook zelf verpleegtechnische handelingen uit.

DAN (dag- avond- en nachthoofd) Verpleegkundige met een warm hart voor ouderen

Zorg & Behandelingminimaal 24 uurMBO4, HBO
Als DAN (dag- avond- en nachthoofd) Verpleegkundige ben je eindverantwoordelijke voor het verpleegkundige domein van de verschillende afdelingen (somatiek/pg) en heb je de coördinatie over de zorg.

Daadkrachtige Verzorgende IG Flexpool

Zorg & Behandelingminimaal 4 uurMBO3
Ben jij Verzorgende IG en hou je van afwisseling? Dan is onze baan in de flexpool er een voor jou! Je bepaalt zelf waar en hoeveel je werken wilt en ook wanneer. Klinkt die vrijheid je als muziek in de oren? Lees dan deze vacature.