Medewerker HR Administratie (24 uur per week)

Management & Ondersteuningminimaal 24 uurMBO4
Ben jij de ervaren medewerker HR Administratie die wij zoeken? Ken jij het UWV werkgeversportaal als je broekzak, ben je bekend met alle benodigde administratieve processen en kent het RAET programma YouForce weinig geheimen voor jou? Kom dan werken op deze leuke HR Afdeling!

EVV-er (VIG) – 24-32 upw

Zorg & Behandelinguren in overlegMBO3
Ben jij een EVV-er in hart en nieren? Vervul jij met plezier en passie de rol als spin in het web in de zorg- en dienstverlening aan de aan jou toegewezen cliënten? Dan is onze locatie Ravenswaard op zoek naar jou!

Helpende gezocht voor locatie Ravenswaard, IJsselmonde – 28 upw

Zorg & Behandeling28 uurMBO2
Ben jij Helpende, niveau 2 of Helpende Plus? Is voor jou een fijne werksfeer belangrijk, gecombineerd met een veelzijdige werkomgeving? Dan zijn wij voor onze locatie Ravenswaard op zoek naar jou!

Verpleegkundige met een warm hart voor ouderenzorg

Zorg & Behandelinguren in overlegMBO4
Ben jij Verpleegkundige (niveau 4)? Sonneburgh is voor verschillende afdelingen en locaties op zoek naar ambitieuze Verpleegkundigen die zich willen inzetten voor onze ouderen. Als Verpleegkundige coördineer je de zorg rondom een aantal bewoners, coach je je collega’s en voer je ook zelf verpleegtechnische handelingen uit. Geen dag is hetzelfde!

Helpenden gezocht voor liefdevolle PG afdeling – 20-24 upw

Zorg & Behandelingminimaal 24 uurMBO2
Ben jij Helpende, niveau 2? Is voor jou een fijne werksfeer belangrijk, gecombineerd met een veelzijdige werkomgeving? Dan zijn wij voor onze PG afdeling op zoek naar jou!

Basisarts (ANIOS), 32-36 uur per week

Zorg & Behandeling32-36 uurWO
Voor ons ruim opgezette verpleeghuis zijn wij per direct op zoek naar een liefdevolle en professionele Basisarts.
Vacature is verlopen

Fysiotherapeut, 16 uur per week (evt verdeeld over 3 of 4 dagen)

Zorg & Behandelinguren in overlegHBO
Ben jij een ervaren fysiotherapeut en op zoek naar een fijne, uitdagende werkomgeving waar je ons informele team kunt versterken? Ben jij tijdelijk, voor ongeveer 3 maanden beschikbaar? Lees dan snel verder!

Helpende Flexpool (oproepbasis)

Zorg & Behandelingminimaal 4 uur, uren in overlegMBO2
Ben jij Helpende en op zoek naar een baan die goed bij je past? Ben jij flexibel inzetbaar en sta je te popelen om je kwaliteiten in te zetten om onze bewoners te verzorgen? Voor onze locaties (met name de Groene Kruisweg in Charlois) zoeken wij een flexibele Helpende ter aanvulling van onze Flexpool.

Daadkrachtige Verzorgende IG Flexpool

Zorg & Behandelingminimaal 4 uurMBO3
Ben jij Verzorgende IG en hou je van afwisseling? Dan is onze baan in de flexpool er een voor jou! Je bepaalt zelf waar en hoeveel je werken wilt en ook wanneer. Klinkt die vrijheid je als muziek in de oren? Lees dan deze vacature.