Vind de beste baan voor jou!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou binnen Sonneburgh? Kom naar één van onze meet & greet’s, dan vertellen we je er alles over!

Medewerker Services, 12 uur per week

Facilitaire dienstDag, WeekendWisselende diensten
Ben jij de professionele, behulpzame Medewerker Services die de schouders eronder zet en voor wie ordelijk en hygiënisch werken van nature komt? Ben jij die frisse wind met een positieve instelling die in kansen en mogelijkheden denkt en die vooral gedreven is om voor onze collega’s en bewoners een zo schoon en optimaal mogelijk leefklimaat te creëren? Dan zoeken we jou!

Opleidingsadviseur

Management & OndersteuningDagHBO
Draai jij jouw hand niet om voor het organiseren van een scholingscarrousel voor 200 medewerkers? En denk jij graag mee om nieuwe scholingen te ontwikkelen die aansluiten bij ons jaarplan? Ben jij een professional met lef, daadkracht en tomeloze energie en is bij jou het glas altijd halfvol? Dan maakt Sonneburgh graag kennis met jou!

Medewerker Welzijn, PG afdeling

Zorg & WelzijnDagMBO 4
Een prettige dagbesteding voor onze bewoners én een gezellige sfeer bewerkstelligen – dat is wat je als medewerker welzijn binnen de Sonneburgh doet. Jij bent degene die, in samenwerking met je collega’s op de afdeling, de ondersteuning van bewoners bij het invullen van hun dag voor je rekening neemt. Daar moet je geduldig, creatief en professioneel voor zijn. Pas jij bij dit functieprofiel?

Helpende Plus, 24-36 uur upw

Zorg & WelzijnDagMBO 2
Draag jij graag bij aan het welzijn van anderen? Word onze Helpende Plus en maak het verschil in het leven van onze bewoners. Samen creëren we een warme omgeving waarin iedereen zich thuis voelt. Doe mee en ervaar de voldoening van zorg die écht het verschil maakt.

Leerling Verzorgende IG

Leren & WerkenDagMBO 3
Hou je van afwisseling en wil jij doorgroeien binnen de zorg? Grijp dan nu jouw kans! Binnen Sonneburgh kun je per februari 2024 starten met de opleiding tot Verzorgende IG (niveau 3). Het werken op de afdeling is uitdagend en geen dag is hetzelfde. Word jij onze nieuwe collega?

Flexpool VIG / Verpleegkundige ZZP

FlexpoolWisselende dienstenMBO 3, MBO 4
Ben jij ZZP-er en op zoek naar een flexibele baan in loondienst? Bij ons heb je alle vrijheid om je eigen diensten uit te kiezen, dus perfect te combineren met je eventuele ZZP opdrachten. Je komt op de loonlijst in de flexpool (dus niet als ZZP-er). Op deze manier bieden wij jou veel flexibiliteit, minder lasten en meer zekerheid. Ideaal toch?

Verzorgende IG / MMZ

Zorg & WelzijnAvond, DagNachtWeekendMBO 3
Join our team! Wij zoeken enthousiaste, lieve en gedreven Verzorgenden IG (VIG) / MMZ’ers op onze locaties in Rotterdam. Verzorgenden IG / MMZ’ers maken deel uit van een zorgteam. Ze voeren verpleegtechnische handelingen uit, delen hun expertise en begeleiden onze bewoners en zo nodig ook hun familie. Geen dag is hetzelfde!

Verzorgende IG

Zorg & WelzijnWisselende dienstenMBO 3
Wij zoeken enthousiaste, lieve en gedreven Verzorgenden IG (VIG) op onze locaties in Rotterdam. Verzorgenden IG maken deel uit van een zorgteam. Ze voeren verpleegtechnische handelingen uit, delen hun expertise en begeleiden onze bewoners en zo nodig ook hun familie. Geen dag is hetzelfde! Met 3 locaties in Rotterdam is er altijd een locatie bij jou in de buurt!

EVV-er – 24-36 upw – Somatische afdeling

Zorg & Behandelinguren in overlegMBO3
Ben jij een EVV-er in hart en nieren? Vervul jij met plezier en passie de rol als spin in het web in de zorg- en dienstverlening aan de aan jou toegewezen cliënten? Gaat jouw hart uit naar het verzorgen van onze bewoners op de Somatische afdeling? Dan ben je bij ons meer dan welkom!

Helpende Flexpool (oproepbasis)

Zorg & Behandelingminimaal 4 uur, uren in overlegMBO2
Ben jij Helpende en op zoek naar een baan die goed bij je past? Ben jij flexibel inzetbaar en sta je te popelen om je kwaliteiten in te zetten om onze bewoners te verzorgen? Voor onze locaties (met name de Groene Kruisweg in Charlois) zoeken wij een flexibele Helpende ter aanvulling van onze Flexpool.

Verzorgenden IG gezocht voor liefdevolle PG afdeling – 24-36 upw

Zorg & Behandelinguren in overlegMBO3
Ben jij Verzorgende IG? Is voor jou een fijne werksfeer belangrijk, gecombineerd met een veelzijdige werkomgeving? Dan zijn wij voor onze PG afdeling op zoek naar jou!

EVV-er (VIG) – 24-32 upw

Zorg & Behandelinguren in overlegMBO3
Ben jij een EVV-er in hart en nieren? Vervul jij met plezier en passie de rol als spin in het web in de zorg- en dienstverlening aan de aan jou toegewezen cliënten? Dan is onze locatie Ravenswaard op zoek naar jou!

Verpleegkundige met een warm hart voor ouderenzorg

Zorg & Behandelinguren in overlegMBO4
Ben jij Verpleegkundige (niveau 4)? Sonneburgh is voor verschillende afdelingen en locaties in Rotterdam op zoek naar ambitieuze Verpleegkundigen die zich willen inzetten voor onze ouderen. Als Verpleegkundige coördineer je de zorg rondom een aantal bewoners, coach je je collega’s en voer je ook zelf verpleegtechnische handelingen uit. Geen dag is hetzelfde!

Daadkrachtige Verzorgende IG Flexpool

Zorg & Behandelingminimaal 4 uurMBO3
Ben jij Verzorgende IG en hou je van afwisseling? Dan is onze baan in de flexpool er een voor jou! Je bepaalt zelf waar en hoeveel je werken wilt en ook wanneer. Klinkt die vrijheid je als muziek in de oren? Lees dan deze vacature.