Vind de beste baan voor jou!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou binnen Sonneburgh? Kom naar één van onze meet & greet’s, dan vertellen we je er alles over!

Zorgondersteuner PG afdeling, 20 upw

Zorg & WelzijnWisselende diensten
Heb jij een klik met de hulpbehoevende oudere, kun je een gezellige en prettige sfeer creëren en geniet je ervan om huiselijke activiteiten te ondernemen, maar ook de maaltijden zo gezellig mogelijk te presenteren en te ondersteunen? Dan is deze functie jou vast op het lijf geschreven!

Psycholoog

(Para)medischDagWO
Ben je basis of GZ psycholoog en heb je affiniteit met ouderen? Heb je ervaring in het verrichten van (neuro)psychologisch onderzoek, het geven van mediatieve gedragstherapie en individuele behandeling? Vind je het leuk om nauw samen te werken met een multidisciplinair team van specialisten? Wie weet kunnen wij wat voor elkaar betekenen!

Secretaresse, 24 uur per week

Management & OndersteuningDagMBO 4
Op 16 mei gaat Ina met pensioen, daarom zoeken wij een opvolger met organisatorisch talent!

Geestelijk verzorger

DagWO
Ben jij een toegewijde en empathische Geestelijk Verzorger met een diepe verbinding met het Protestantse Christelijke geloof? Heb je passie voor het ondersteunen en begeleiden van mensen in hun geestelijke en emotionele welzijn? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Huismeester, 36 uur per week

Facilitaire dienstDag
Als het eerste aanspreekpunt voor alledaagse vragen en onderhoudsbehoeften, ben jij de steunpilaar waarop onze bewoners en medewerkers vertrouwen. Van het verhelpen van kleine defecten tot het creëren van een schone en georganiseerde leefomgeving, jij vervult een essentiële rol binnen onze ouderenzorginstelling.

Basisarts

(Para)medischDagWO
Ben jij basisarts (ANIOS) en heb jij affiniteit met de doelgroep ouderen? Wil jij een waardevolle bijdrage leveren voor deze doelgroep en kun jij ervoor zorgen dat zij de juiste medische zorg en diagnose krijgen? Vind je het fijn om in een collegiaal team met korte lijnen te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Kwaliteitsverpleegkundige 24 uur per week

(Para)medischDagHBO
Lijkt het jou een uitdaging om verbeterprojecten binnen de zorgverlening in de ouderenzorg op te zetten en te waarborgen? Wil jij werken in een fijne, kleinschalige organisatie met korte lijnen, grote mate van zelfstandigheid in je taken en een uitdagende werkomgeving? Dan is deze functie als Kwaliteitsverpleegkundige binnen de Sonneburgh iets voor jou!

Vrijwilliger voor ziekenhuisbezoek

Als vrijwilliger maak je een wereld van verschil op weg naar medische afspraken. Schenk jouw tijd en laat onze bewoners zich ondersteund voelen.

Verzorgende IG, Flexpool

FlexpoolWisselende dienstenMBO 3
Ben jij Verzorgende IG en hou je van afwisseling? Vind je het fijn om zelf te bepalen welke diensten je werkt? Dan is onze baan in de flexpool er één voor jou! Je bepaalt namelijk zelf hoeveel je werkt, op momenten dat het jou uitkomt. Klinkt die vrijheid je als muziek in de oren? Lees dan deze vacature.

Bestuurder

Management & OndersteuningDagWO
Sonneburgh is een christelijke stichting met drie zorglocaties in Rotterdam Charlois, Pernis en IJsselmonde. In de woon- en zorgcomplexen wonen zo’n 300 bewoners die dagelijks zorg, welzijn en behandeling ontvangen. Sonneburgh hecht waarde aan samenwerking, respect, vertrouwen en identiteit. Dagelijks realiseren ca. 370 enthousiaste medewerkers en ruim 170 vrijwilligers hun missie "Zorg met warmte".

Leerling Verpleegkundige BBL

Leren & WerkenWisselende dienstenMBO 4
Droom jij ervan om als Verpleegkundige te werken binnen de ouderenzorg? Vind jij de kwaliteit van zorg belangrijk, en wil jij je gaan inzetten om deze te vergroten? Grijp dan nu jouw kans! Binnen Sonneburgh kun je per september 2024 starten met de BBL opleiding tot Verpleegkundige (niveau 4). Echt iets voor jou? Lees dan snel verder.

Leerling Verzorgende IG BBL

Leren & WerkenWisselende dienstenMBO 3
Hou je van afwisseling en wil jij doorgroeien binnen de zorg? Grijp dan nu jouw kans! Binnen Sonneburgh kun je per september 2024 starten met de BBL opleiding tot Verzorgende IG (niveau 3). Het werken op de afdeling is uitdagend en geen dag is hetzelfde. Durf jij het aan?

Helpende, niveau 2, 20 uur per week in Pernis

Zorg & WelzijnWisselende dienstenMBO 2
Word een waardevol lid van ons team op locatie Havenlicht in Pernis! Als gediplomeerde Helpende speel je een cruciale rol in het welzijn van onze bewoners. In een hechte "ons kent ons" gemeenschap bied je ondersteuning bij huishoudelijke taken, persoonlijke verzorging en sociale activiteiten. Bij Sonneburgh vind je niet alleen een baan, maar maak je deel uit van een fijn team waar we samen streven naar de beste zorg.

Verzorgende IG, nachtdiensten Pernis

Zorg & WelzijnNachtMBO 3
Het is donker buiten en de wereld slaapt, behalve jij. Als verzorgende IG ben jij wakker en houd jij een oogje in het zeil op onze bewoners die zorg en medicatie nodig hebben. Jij bent de verantwoordelijke en zorgt ervoor dat iedereen een prettige nachtrust heeft. Ben jij een nachtmens, sta je graag klaar voor bewoners met een zorgbehoefte en kun je 3 diensten per week werken van 22.30 uur tot 07.15 uur? Dan zijn wij voor onze locatie Havenlicht in Pernis op zoek naar jou!

Projectleider (Facilitaire Dienst / Techniek en ICT)

Management & OndersteuningDagHBO
Ben jij die resultaatgerichte Projectleider, die kennis heeft op het gebied van Facilitaire Dienst, Technische Dienst én ICT? Kunnen we aan jou het afronden van projecten overlaten? Ben jij de schakel die de afdelingen verbindt? Dan kun je bij ons een cruciale rol spelen in het waarborgen van het verloop van de projecten. Als jij binnen jouw vakgebied een onderscheidende bijdrage levert, werk je mee aan een optimale zorg en dienstverlening. Zo maak je indirect onze medewerkers en bewoners blij.

EVV-er – 24-36 upw – Somatische afdeling

Zorg & Behandelinguren in overlegMBO3
Ben jij een EVV-er in hart en nieren? Vervul jij met plezier en passie de rol als spin in het web in de zorg- en dienstverlening aan de aan jou toegewezen cliënten? Gaat jouw hart uit naar het verzorgen van onze bewoners op de Somatische afdeling? Dan ben je bij ons meer dan welkom!

Helpende Flexpool (oproepbasis)

Zorg & Behandelingminimaal 4 uur, uren in overlegMBO2
Ben jij Helpende en op zoek naar een baan die goed bij je past? Ben jij flexibel inzetbaar en sta je te popelen om je kwaliteiten in te zetten om onze bewoners te verzorgen? Voor onze locaties (met name de Groene Kruisweg in Charlois) zoeken wij een flexibele Helpende ter aanvulling van onze Flexpool.

Verzorgenden IG gezocht voor liefdevolle PG afdeling – 24-36 upw

Zorg & Behandelinguren in overlegMBO3
Ben jij Verzorgende IG? Is voor jou een fijne werksfeer belangrijk, gecombineerd met een veelzijdige werkomgeving? Dan zijn wij voor onze PG afdeling op zoek naar jou!

EVV-er (VIG) – 24-32 upw

Zorg & Behandelinguren in overlegMBO3
Ben jij een EVV-er in hart en nieren? Vervul jij met plezier en passie de rol als spin in het web in de zorg- en dienstverlening aan de aan jou toegewezen cliënten? Dan is onze locatie Ravenswaard op zoek naar jou!

Verpleegkundige met een warm hart voor ouderenzorg

Zorg & Behandelinguren in overlegMBO4
Ben jij Verpleegkundige (niveau 4)? Sonneburgh is voor verschillende afdelingen en locaties in Rotterdam op zoek naar ambitieuze Verpleegkundigen die zich willen inzetten voor onze ouderen. Als Verpleegkundige coördineer je de zorg rondom een aantal bewoners, coach je je collega’s en voer je ook zelf verpleegtechnische handelingen uit. Geen dag is hetzelfde!

Daadkrachtige Verzorgende IG Flexpool

Zorg & Behandelingminimaal 4 uurMBO3
Ben jij Verzorgende IG en hou je van afwisseling? Dan is onze baan in de flexpool er een voor jou! Je bepaalt zelf waar en hoeveel je werken wilt en ook wanneer. Klinkt die vrijheid je als muziek in de oren? Lees dan deze vacature.