Verpleegkundige met een warm hart voor ouderen

Zorg & Behandelinguren in overlegMBO4
Ben jij Verpleegkundige (niveau 4)? Sonneburgh is voor verschillende afdelingen en locaties op zoek naar ambitieuze verpleegkundigen die zich willen inzetten voor onze ouderen. Als verpleegkundige coördineer je de zorg rondom een aantal bewoners, coach je je collega’s en voer je ook zelf verpleegtechnische handelingen uit. Geen dag is hetzelfde!

Vakantiekrachten Technische Dienst

FacilitairOproepbasisMBO2
Ben jij een echte aanpakker en vind jij het leuk om in de zomervakantie onze Technische Dienst te ondersteunen bij allerhande werkzaamheden? Vind jij het niet erg om je wekker vroeg te zetten, wil je een leuk zakcentje bijverdienen deze vakantie én ben je beschikbaar tot ongeveer 1 september? Dan ben je bij ons aan het goede adres!

Helpenden gezocht voor liefdevolle PG afdeling – 20-24 upw

Zorg & Behandelingminimaal 24 uurMBO2
Ben jij Helpende, niveau 2? Is voor jou een fijne werksfeer belangrijk, gecombineerd met een veelzijdige werkomgeving? Dan zijn wij voor onze PG afdeling op zoek naar jou!

Medewerkers Schoonmaak / Keuken assistent oproepbasis

FacilitairOproepbasisMBO2
Ben jij een vrolijke aanpakker? Ben jij flexibel inzetbaar op zowel schoonmaak als facilitair gebied en bereid om op onze 3 locaties aan de slag te gaan? Je bepaalt zelf wanneer je ingepland wil worden. Zo houd je zelf de regie in handen over jouw rooster en is deze baan op oproepbasis ideaal te combineren met een studie, gezin of leuke hobby’s.    

Vakantiekrachten gezocht!

Zorg & Behandelingminimaal 4 uur, uren in overlegMBO2, MBO3
Wij zijn voor de zomerperiode 2021 op zoek naar extra ondersteuning in de zorg aan onze bewoners. Geef onze ouderen de zorg en aandacht die zij verdienen!

Basisarts (ANIOS), 32-36 uur per week

Zorg & Behandeling32-36 uurWO
Voor ons ruim opgezette verpleeghuis zijn wij per direct op zoek naar een liefdevolle en professionele Basisarts.
Vacature is verlopen

Fysiotherapeut, 16 uur per week (evt verdeeld over 3 of 4 dagen)

Zorg & Behandelinguren in overlegHBO
Ben jij een ervaren fysiotherapeut en op zoek naar een fijne, uitdagende werkomgeving waar je ons informele team kunt versterken? Ben jij tijdelijk, voor ongeveer 3 maanden beschikbaar? Lees dan snel verder!

Helpende Flexpool (oproepbasis)

Zorg & Behandelingminimaal 4 uur, uren in overlegMBO2
Ben jij Helpende en op zoek naar een baan die goed bij je past? Ben jij flexibel inzetbaar en sta je te popelen om je kwaliteiten in te zetten om onze bewoners te verzorgen? Voor onze locaties (met name de Groene Kruisweg in Charlois) zoeken wij een flexibele Helpende ter aanvulling van onze Flexpool.

EVV-er (VIG) – 24-32 upw

Zorg & Behandelinguren in overlegMBO4
Ben jij een EVV-er in hart en nieren? Vervul jij met plezier en passie de rol als spin in het web in de zorg- en dienstverlening aan de aan jou toegewezen cliënten? Dan is onze locatie Ravenswaard op zoek naar jou!

Daadkrachtige Verzorgende IG Flexpool

Zorg & Behandelingminimaal 4 uurMBO3
Ben jij Verzorgende IG en hou je van afwisseling? Dan is onze baan in de flexpool er een voor jou! Je bepaalt zelf waar en hoeveel je werken wilt en ook wanneer. Klinkt die vrijheid je als muziek in de oren? Lees dan deze vacature.