Verzorgende IG gezocht voor Somatische afdeling – 24-36 upw

Zorg & Behandelinguren in overlegMBO3
Ben jij Verzorgende IG? Sonneburgh is voor de Somatische afdeling op zoek naar Verzorgenden IG. Wil je meer weten? Lees snel verder!

DAN (dag- avond- en nachthoofd) Verpleegkundige met een warm hart voor ouderen

Zorg & Behandelingminimaal 24 uurHBO, MBO4
Als DAN (dag- avond- en nachthoofd) Verpleegkundige ben je eindverantwoordelijke voor het verpleegkundige domein van de verschillende afdelingen (somatiek/pg) en heb je de coördinatie over de zorg.

Helpende Flexpool (oproepbasis)

Zorg & Behandelingminimaal 4 uur, uren in overlegMBO2
Ben jij Helpende en op zoek naar een baan die goed bij je past? Ben jij flexibel inzetbaar en sta je te popelen om je kwaliteiten in te zetten om onze bewoners te verzorgen? Voor onze locatie Groene Kruisweg in Charlois zoeken wij een flexibele Helpende ter aanvulling van onze Flexpool.
Vacature is verlopen

Verzorgenden IG gezocht voor liefdevolle PG afdeling – 24-36 upw

Zorg & Behandelinguren in overlegMBO3
Ben jij Verzorgende IG? Is voor jou een fijne werksfeer belangrijk, gecombineerd met een veelzijdige werkomgeving? Dan zijn wij voor onze PG afdeling op zoek naar jou!

Daadkrachtige Verzorgende IG Flexpool

Zorg & Behandelingminimaal 4 uurMBO3
Ben jij Verzorgende IG en hou je van afwisseling? Dan is onze baan in de flexpool er een voor jou! Je bepaalt zelf waar en hoeveel je werken wilt en ook wanneer. Klinkt die vrijheid je als muziek in de oren? Lees dan deze vacature.

Enthousiaste Verzorgenden IG

Zorg & Behandelinguren in overlegMBO3
Ben jij Verzorgende IG? Sonneburgh is voor verschillende afdelingen en locaties op zoek naar enthousiaste Verzorgenden IG. Als Verzorgende IG biedt je zorg in de breedste zin van het woord aan onze bewoners.