Vind de beste baan voor jou!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou binnen Sonneburgh? Kom naar één van onze meet & greet’s, dan vertellen we je er alles over!

Helpende, niveau 2, 20 uur per week in Pernis

Zorg & WelzijnWisselende dienstenMBO 2
Word een waardevol lid van ons team op locatie Havenlicht in Pernis! Als gediplomeerde Helpende speel je een cruciale rol in het welzijn van onze bewoners. In een hechte "ons kent ons" gemeenschap bied je ondersteuning bij huishoudelijke taken, persoonlijke verzorging en sociale activiteiten. Bij Sonneburgh vind je niet alleen een baan, maar maak je deel uit van een fijn team waar we samen streven naar de beste zorg.

Zorgondersteuner, 24 upw

Zorg & WelzijnWisselende diensten
Heb jij een klik met de hulpbehoevende oudere, kun je een gezellige en prettige sfeer creëren en geniet je ervan om huiselijke activiteiten te ondernemen, maar ook de maaltijden zo gezellig mogelijk te presenteren en te ondersteunen? Dan is deze functie jou vast op het lijf geschreven!

Helpende / Helpende plus, 28 uur per week

Zorg & WelzijnDagMBO 2
Ben jij een gediplomeerde Helpende of Helpende Plus met een passie voor zorg en welzijn? Kom ons team versterken op de PG afdeling van Sonneburgh, een kleinschalige, christelijke zorgverlener in de regio Rijnmond. Ontdek een warme werkomgeving waar samenwerking, respect en identiteit centraal staan.

Verzorgende IG voor 2 nachten per week

Zorg & WelzijnNachtMBO 3
Het is donker buiten en de wereld slaapt, behalve jij. Als verzorgende IG ben jij wakker en houd jij een oogje in het zeil op onze bewoners die zorg en medicatie nodig hebben. Jij bent de verantwoordelijke en zorgt ervoor dat iedereen een prettige nachtrust heeft. Ben jij een nachtmens, sta je graag klaar voor bewoners met een zorgbehoefte en kun je 2 diensten per week werken van 22.45 uur tot 07.15 uur? Dan zijn wij voor onze locatie Groene Kruisweg in Charlois op zoek naar jou!