Werken en leren

Werken

Sonneburgh vindt het belangrijk dat haar medewerkers zich blijven ontwikkelen. We zijn ervan overtuigd dat dit noodzakelijk is voor de medewerker van de toekomst. Flexibiliteit, van meerdere markten thuis zijn; continue blijven leren blijft nodig in de veranderende zorg.

Daarnaast is het leuk om jezelf te ontplooien. Je kunt veel meer dan je denkt! Wij hebben een gedegen scholingsplan en bieden je volop ontplooiingsmogelijkheden.

Bekijk vacatures

Stages (BOL) en leerplaatsen (BBL)

Sonneburgh investeert graag in deskundigheidsbevordering en biedt daarom ruime mogelijkheden voor stages en opleidingsplaatsen. Leerlingen en stagiaires heten we van harte welkom.

Je kunt bij Sonneburgh een leuke en leerzame stage of een afstudeeropdracht uitvoeren. Leerling of stagiair(e) zijn bij Sonneburgh betekent leren in een bijzondere omgeving met een unieke werksfeer, waar nog tijd is voor persoonlijke aandacht en zorg.

Via www.s-bb.nl kun je nagaan of Sonneburgh een erkenning heeft om een leerplaats aan te kunnen bieden voor jouw opleiding. Als er een BBL-plaats beschikbaar is, dan vind je deze bij de vacatures.

Goede begeleiding

Leerlingen en stagiaires worden begeleid door werk- en praktijkopleiders. De missie hierbij is: ‘begeleiding bieden die aansluit op de begeleidingsvraag’.

Begeleiding is gebaseerd op onderling vertrouwen dat bestaat uit eerlijkheid, integriteit en transparantie. Tenslotte is begeleiding gericht op ‘zelfstandig leren’. Hiermee wordt bedoeld dat de medewerker of student zelf verantwoordelijkheid neemt voor het eigen leerproces.

× Vragen? App recruiter Judith!
21