VIG EVV GVP 24-32 upw

Ben jij op zoek naar een betekenisvolle baan in een warme, persoonlijke werkomgeving? Bij Sonneburgh, een christelijke zorginstelling in de regio Rijnmond, verwelkomen we jou graag in ons team als VIG EVV’er GVP. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat onze bewoners de beste zorg krijgen, met speciale aandacht voor hun wensen en behoeften.

Lees verder

Leerling Verzorgende IG BBL

Hou je van afwisseling en wil jij doorgroeien binnen de zorg? Grijp dan nu jouw kans! Binnen Sonneburgh kun je per februari 2025 starten met de BBL opleiding tot Verzorgende IG (niveau 3). Het werken op de afdeling is uitdagend en geen dag is hetzelfde. Durf jij het aan?

Lees verder

VIG EVV, 24-36 upw Ravenswaard IJsselmonde

Zoek je betekenisvol werk in een fijne werkomgeving met persoonlijke aandacht? Samen met collega’s streven we ernaar dat bewoners de zorg krijgen die ze nodig hebben, met de focus op hun wensen en behoeften. Wil jij als EVV-er hieraan bijdragen en het verschil maken? Lees dan snel verder!

Lees verder

Verzorgende IG, Flexpool

Ben jij Verzorgende IG en hou je van afwisseling? Vind je het fijn om zelf te bepalen welke diensten je werkt? Dan is onze baan in de flexpool er één voor jou! Je bepaalt namelijk zelf hoeveel je werkt, op momenten dat het jou uitkomt. Klinkt die vrijheid je als muziek in de oren? Lees dan deze vacature.

Lees verder