Verzorgende IG, Flexpool

Ben jij Verzorgende IG en hou je van afwisseling? Vind je het fijn om zelf te bepalen welke diensten je werkt? Dan is onze baan in de flexpool er één voor jou! Je bepaalt namelijk zelf hoeveel je werkt, op momenten dat het jou uitkomt. Klinkt die vrijheid je als muziek in de oren? Lees dan deze vacature.

Lees verder

Leerling Verzorgende IG BBL

Hou je van afwisseling en wil jij doorgroeien binnen de zorg? Grijp dan nu jouw kans! Binnen Sonneburgh kun je per september 2024 starten met de BBL opleiding tot Verzorgende IG (niveau 3). Het werken op de afdeling is uitdagend en geen dag is hetzelfde. Durf jij het aan?

Lees verder

Verzorgende IG, nachtdiensten Pernis

Het is donker buiten en de wereld slaapt, behalve jij. Als verzorgende IG ben jij wakker en houd jij een oogje in het zeil op onze bewoners die zorg en medicatie nodig hebben. Jij bent de verantwoordelijke en zorgt ervoor dat iedereen een prettige nachtrust heeft.

Ben jij een nachtmens, sta je graag klaar voor bewoners met een zorgbehoefte en kun je 3 diensten per week werken van 22.30 uur tot 07.15 uur? Dan zijn wij voor onze locatie Havenlicht in Pernis op zoek naar jou!

Lees verder