Planner 20-24 uur per week

Is plannen en organiseren één van jouw sterke kanten? Is bij jou het glas half vol en zie je kansen en mogelijkheden? Heb jij ervaring als planner en ben je toe aan een leuke, pittige uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Binnen ons planbureau werk je samen met twee collega planners en een teamleider. Met elkaar ben je verantwoordelijk voor de inzet van de medewerkers binnen de flexpool en het maken van roosters en de adhoc planning.

Lees verder

Bewegingsagoog

Wij zoeken binnen ons behandelteam een enthousiaste bewegingsagoog die graag met ouderen werkt en zijn of haar kennis en ervaring met plezier deelt om onze bewoners op een speelse manier in beweging te krijgen. Als jij gepassioneerd bent over je vak en graag samenwerkt met collega’s, dan zijn wij op zoek naar jou! Lees snel verder voor meer informatie over deze vacature.

Lees verder

Medewerker financiële administratie

Heb jij ervaring in de financiële administratie en zoek je een nieuwe uitdaging in een fijne werkomgeving waarin je jouw vaardigheden kunt gebruiken en verder ontwikkelen? Lees dan snel verder en solliciteer!

Lees verder