Medewerker Welzijn voor centrale activiteiten

Zoals de naam al doet vermoeden, ben je verantwoordelijk voor het welzijn van onze ouderen. Dat betekent dat jij er zorg voor draagt dat zij een prettige dagbesteding hebben. Waarbij jij je met name richt op de centrale activiteiten, die toegankelijk zijn voor alle bewoners van het verpleeghuis. Klinkt dit als een uitdaging? Lees dan snel verder!

Lees verder

Leerling Verpleegkundige BBL

Droom jij ervan om als Verpleegkundige te werken binnen de ouderenzorg? Vind jij de kwaliteit van zorg belangrijk, en wil jij je gaan inzetten om deze te vergroten?
Grijp dan nu jouw kans! Binnen Sonneburgh kun je per februari 2025 starten met de BBL opleiding tot Verpleegkundige (niveau 4). Echt iets voor jou? Lees dan snel verder.

Lees verder

Medewerker Welzijn, PG afdeling

Een prettige dagbesteding voor onze bewoners én een gezellige sfeer bewerkstelligen – dat is wat je als medewerker welzijn binnen de Sonneburgh doet. Jij bent degene die, in samenwerking met je collega’s op de afdeling, de ondersteuning van bewoners bij het invullen van hun dag voor je rekening neemt. Daar moet je geduldig, creatief en professioneel voor zijn. Pas jij bij dit functieprofiel?

Lees verder