Psycholoog

Ben je basis of GZ psycholoog en heb je affiniteit met ouderen? Heb je ervaring in het verrichten van (neuro)psychologisch onderzoek, het geven van mediatieve gedragstherapie en individuele behandeling? Vind je het leuk om nauw samen te werken met een multidisciplinair team van specialisten? Wie weet kunnen wij wat voor elkaar betekenen!

Lees verder

Business Controller

Hou jij graag alles “in control”? Krijg jij als business controller energie van het combineren van jouw inhoudelijke kennis met verstrekken van adviezen waar de organisatie haar voordeel mee kan doen? Ben je daarnaast een kei in het werken in teamverband? Gaat je hart sneller kloppen van het leveren van een bijdrage aan de zorg? Lees dan snel verder en solliciteer!

Lees verder

Fysiotherapeut

Ben jij een fysiotherapeut en lijkt het je mooi om je vak toe te passen binnen de ouderenzorg? Houd je van afwisseling in je werk en ben je op zoek naar een parttime dienstverband wat je naar wens flexibel in kunt delen? Dan ben jij de aangewezen persoon om ons leuke team te versterken.

Lees verder

Basisarts, 24-36 uur per week

Ben jij basisarts (ANIOS) en heb jij affiniteit met de doelgroep ouderen? Wil jij een waardevolle bijdrage leveren voor deze doelgroep en kun jij ervoor zorgen dat zij de juiste medische zorg en diagnose krijgen? Vind je het fijn om in een collegiaal team met korte lijnen te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees verder