Specialist Ouderengeneeskunde (SOG)

Bij Sonneburgh, een christelijke zorgorganisatie in Rotterdam, zoeken we een gedreven Specialist Oudergeneeskunde. Als onderdeel van een hecht team bied je persoonsgerichte zorg aan bewoners op verschillende locaties, waarbij samenwerking en communicatie centraal staan. Voel je thuis in onze warme en innovatieve werkomgeving en maak echt het verschil voor onze bewoners!

Lees verder

Psycholoog

Ben je basis of GZ psycholoog en heb je affiniteit met ouderen? Heb je ervaring in het verrichten van (neuro)psychologisch onderzoek, het geven van mediatieve gedragstherapie en individuele behandeling? Vind je het leuk om nauw samen te werken met een multidisciplinair team van specialisten? Wie weet kunnen wij wat voor elkaar betekenen!

Lees verder

Basisarts

Ben jij basisarts (ANIOS) en heb jij affiniteit met de doelgroep ouderen? Wil jij een waardevolle bijdrage leveren voor deze doelgroep en kun jij ervoor zorgen dat zij de juiste medische zorg en diagnose krijgen? Vind je het fijn om in een collegiaal team met korte lijnen te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees verder