Medewerker Services / Schoonmaak (weekend)

Ben jij de professionele, behulpzame Medewerker Services die de schouders eronder zet en voor wie ordelijk en hygiënisch werken van nature komt? Ben jij die frisse wind met een positieve instelling die in kansen en mogelijkheden denkt en die vooral gedreven is om voor onze collega’s en bewoners een zo schoon en optimaal mogelijk leefklimaat te creëren? Dan zoeken we jou!

Lees verder

Medewerker Schoonmaak, 18 uur per week

Ben jij de professionele, behulpzame Medewerker Schoonmaak die de schouders eronder zet en voor wie ordelijk en hygiënisch werken van nature komt? Ben jij die frisse wind met een positieve instelling die in kansen en mogelijkheden denkt en die vooral gedreven is om voor onze collega’s en bewoners een zo schoon en optimaal mogelijk leefklimaat te creëren? Dan zoeken we jou!

Lees verder

Coördinator Schoonmaak

Op zoek naar een uitdagende rol waarin je jouw passie voor teamcoördinatie en het leveren van topkwaliteit kunt combineren? Heb je een facilitaire achtergrond op MBO 4 niveau en ben je op zoek naar een dynamische werkomgeving waar jouw expertise van onschatbare waarde is? Dan is de rol van Coördinator Schoonmaak bij onze fijne ouderenzorginstelling in Rotterdam wellicht jouw volgende carrièrestap!

Lees verder