Medewerker Welzijn, PG afdeling

Een prettige dagbesteding voor onze bewoners én een gezellige sfeer bewerkstelligen – dat is wat je als medewerker welzijn binnen de Sonneburgh doet. Jij bent degene die, in samenwerking met je collega’s op de afdeling, de ondersteuning van bewoners bij het invullen van hun dag voor je rekening neemt. Daar moet je geduldig, creatief en professioneel voor zijn. Pas jij bij dit functieprofiel?

Lees verder

Helpende PG afdeling, 24-36 upw

Draag jij graag bij aan het welzijn van anderen? Heeft de doelgroep PG een warme plek in jouw hart? Word onze Helpende en maak het verschil in het leven van onze bewoners. Samen creëren we een warme omgeving waarin iedereen zich thuis voelt. Doe mee en ervaar de voldoening van zorg die écht het verschil maakt.

Lees verder

VIG EVV 24-32 upw

Ontdek de warme gemeenschap van Het Havenlicht in Pernis bij Sonneburgh! Als VIG EVV-er vervul jij een sleutelrol in onze zorg, waar jouw deskundigheid en betrokkenheid centraal staan. Word onderdeel van ons toegewijde team en maak een verschil in de zorg!

Lees verder

Helpende, niveau 2, 20 uur per week in Pernis

Word een waardevol lid van ons team op locatie Havenlicht in Pernis! Als gediplomeerde Helpende speel je een cruciale rol in het welzijn van onze bewoners. In een hechte “ons kent ons” gemeenschap bied je ondersteuning bij huishoudelijke taken, persoonlijke verzorging en sociale activiteiten. Bij Sonneburgh vind je niet alleen een baan, maar maak je deel uit van een fijn team waar we samen streven naar de beste zorg.

Lees verder

Verzorgende IG, nachtdiensten Pernis

Het is donker buiten en de wereld slaapt, behalve jij. Als verzorgende IG ben jij wakker en houd jij een oogje in het zeil op onze bewoners die zorg en medicatie nodig hebben. Jij bent de verantwoordelijke en zorgt ervoor dat iedereen een prettige nachtrust heeft.

Ben jij een nachtmens, sta je graag klaar voor bewoners met een zorgbehoefte en kun je 3 diensten per week werken van 22.30 uur tot 07.15 uur? Dan zijn wij voor onze locatie Havenlicht in Pernis op zoek naar jou!

Lees verder

Kwaliteitsverpleegkundige

Lijkt het jou een uitdaging om verbeterprojecten binnen de zorgverlening in de ouderenzorg op te zetten en te waarborgen? Wil jij werken in een fijne, kleinschalige locatie met korte lijnen, grote mate van zelfstandigheid in je taken en een uitdagende werkomgeving? Dan is deze functie als Kwaliteitsverpleegkundige binnen de Sonneburgh iets voor jou!

Lees verder

Verzorgende IG / EVV GVP

Zoek je betekenisvol werk in een fijne werkomgeving met persoonlijke aandacht? Wij zoeken een enthousiaste GVP’er die begeleiding en advies wil bieden. Samen met collega’s streven we ernaar dat bewoners de zorg krijgen die ze nodig hebben, met de focus op hun wensen en behoeften. Wil jij hieraan bijdragen en het verschil maken? Lees dan snel verder!

Lees verder