VIG EVV, 24-36 upw Ravenswaard IJsselmonde

Zoek je betekenisvol werk in een fijne werkomgeving met persoonlijke aandacht? Samen met collega’s streven we ernaar dat bewoners de zorg krijgen die ze nodig hebben, met de focus op hun wensen en behoeften. Wil jij als EVV-er hieraan bijdragen en het verschil maken? Lees dan snel verder!

Lees verder

Helpende, niveau 2, 20 uur per week in Pernis

Word een waardevol lid van ons team op locatie Havenlicht in Pernis! Als gediplomeerde Helpende speel je een cruciale rol in het welzijn van onze bewoners. In een hechte “ons kent ons” gemeenschap bied je ondersteuning bij huishoudelijke taken, persoonlijke verzorging en sociale activiteiten. Bij Sonneburgh vind je niet alleen een baan, maar maak je deel uit van een fijn team waar we samen streven naar de beste zorg.

Lees verder

Helpende / Helpende plus, 28 uur per week

Ben jij een gediplomeerde Helpende of Helpende Plus met een passie voor zorg en welzijn? Kom ons team versterken op de PG afdeling van Sonneburgh, een kleinschalige, christelijke zorgverlener in de regio Rijnmond. Ontdek een warme werkomgeving waar samenwerking, respect en identiteit centraal staan.

Lees verder