Psycholoog

Ben je basis of GZ psycholoog en heb je affiniteit met ouderen? Heb je ervaring in het verrichten van (neuro)psychologisch onderzoek, het geven van mediatieve gedragstherapie en individuele behandeling? Vind je het leuk om nauw samen te werken met een multidisciplinair team van specialisten? Wie weet kunnen wij wat voor elkaar betekenen!

Lees verder

Geestelijk verzorger

Ben jij een toegewijde en empathische Geestelijk Verzorger met een diepe verbinding met het Protestantse Christelijke geloof? Heb je passie voor het ondersteunen en begeleiden van mensen in hun geestelijke en emotionele welzijn? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees verder

Huismeester, 36 uur per week

Als het eerste aanspreekpunt voor alledaagse vragen en onderhoudsbehoeften, ben jij de steunpilaar waarop onze bewoners en medewerkers vertrouwen. Van het verhelpen van kleine defecten tot het creëren van een schone en georganiseerde leefomgeving, jij vervult een essentiële rol binnen onze ouderenzorginstelling.

Lees verder

Basisarts

Ben jij basisarts (ANIOS) en heb jij affiniteit met de doelgroep ouderen? Wil jij een waardevolle bijdrage leveren voor deze doelgroep en kun jij ervoor zorgen dat zij de juiste medische zorg en diagnose krijgen? Vind je het fijn om in een collegiaal team met korte lijnen te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees verder

Kwaliteitsverpleegkundige 24 uur per week

Lijkt het jou een uitdaging om verbeterprojecten binnen de zorgverlening in de ouderenzorg op te zetten en te waarborgen? Wil jij werken in een fijne, kleinschalige organisatie met korte lijnen, grote mate van zelfstandigheid in je taken en een uitdagende werkomgeving? Dan is deze functie als Kwaliteitsverpleegkundige binnen de Sonneburgh iets voor jou!

Lees verder

Bestuurder

Sonneburgh is een christelijke stichting met drie zorglocaties in Rotterdam Charlois, Pernis en IJsselmonde. In de woon- en zorgcomplexen wonen zo’n 300 bewoners die dagelijks zorg, welzijn en behandeling ontvangen. Sonneburgh hecht waarde aan samenwerking, respect, vertrouwen en identiteit. Dagelijks realiseren ca. 370 enthousiaste medewerkers en ruim 170 vrijwilligers hun missie “Zorg met warmte”.

Lees verder

Projectleider (Facilitaire Dienst / Techniek en ICT)

Ben jij die resultaatgerichte Projectleider, die kennis heeft op het gebied van Facilitaire Dienst, Technische Dienst én ICT? Kunnen we aan jou het afronden van projecten overlaten? Ben jij de schakel die de afdelingen verbindt? Dan kun je bij ons een cruciale rol spelen in het waarborgen van het verloop van de projecten. Als jij binnen jouw vakgebied een onderscheidende bijdrage levert, werk je mee aan een optimale zorg en dienstverlening. Zo maak je indirect onze medewerkers en bewoners blij.

Lees verder

Vrijwillliger voor de bingo

Vrijwilligerswerk is niet alleen leuk en afwisselend, je geeft ook écht betekenis aan iemands leven. Heb jij wat uurtjes over en vind je het waardevol om als vrijwilliger onze bewoners een fijne tijd te bezorgen?

Lees verder

Vrijwilliger voor de koffiecorner

Vrijwilligerswerk is niet alleen leuk en afwisselend, je geeft ook écht betekenis aan iemands leven. Heb jij wat uurtjes over en vind je het waardevol om als vrijwilliger onze bewoners een fijne tijd te bezorgen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees verder