Helpende PG afdeling, 24-36 upw

Draag jij graag bij aan het welzijn van anderen? Heeft de doelgroep PG een warme plek in jouw hart? Word onze Helpende en maak het verschil in het leven van onze bewoners. Samen creëren we een warme omgeving waarin iedereen zich thuis voelt. Doe mee en ervaar de voldoening van zorg die écht het verschil maakt.

Lees verder

VIG EVV 24-32 upw

Ontdek de warme gemeenschap van Het Havenlicht in Pernis bij Sonneburgh! Als VIG EVV-er vervul jij een sleutelrol in onze zorg, waar jouw deskundigheid en betrokkenheid centraal staan. Word onderdeel van ons toegewijde team en maak een verschil in de zorg!

Lees verder

Helpende, niveau 2, 20 uur per week in Pernis

Word een waardevol lid van ons team op locatie Havenlicht in Pernis! Als gediplomeerde Helpende speel je een cruciale rol in het welzijn van onze bewoners. In een hechte “ons kent ons” gemeenschap bied je ondersteuning bij huishoudelijke taken, persoonlijke verzorging en sociale activiteiten. Bij Sonneburgh vind je niet alleen een baan, maar maak je deel uit van een fijn team waar we samen streven naar de beste zorg.

Lees verder

Verzorgende IG / EVV GVP

Zoek je betekenisvol werk in een fijne werkomgeving met persoonlijke aandacht? Wij zoeken een enthousiaste GVP’er die begeleiding en advies wil bieden. Samen met collega’s streven we ernaar dat bewoners de zorg krijgen die ze nodig hebben, met de focus op hun wensen en behoeften. Wil jij hieraan bijdragen en het verschil maken? Lees dan snel verder!

Lees verder