Welkom bij Sonneburgh!

Gefeliciteerd met je nieuwe baan bij Stichting Sonneburgh. Wij willen je bij deze van harte welkom heten als nieuwe medewerker.

Om je werk zo goed mogelijk te kunnen doen is het van belang dat je weet hoe we binnen Sonneburgh werken, zodat je weet waar je aan toe bent en tot wie je je kunt richten met al je vragen. Daarom hebben we deze webpagina voor je gemaakt, zodat je al je informatie centraal kunt terugvinden. Wij verzoeken je deze informatie goed door te lezen.

Succes in je nieuwe functie en veel werkplezier bij Sonneburgh toegewenst!

Inleiding

Wie zijn we, wat doen we? Hier lees je alles over wat onze zorg zo kenmerkt.

Over ons

Praktische informatie

Hier lees je alle over onze verschillende locaties en contactmogelijkheden.

Alles op een rijtje

Identiteit Sonneburgh

Sonneburgh heeft een Protestants Christelijke identiteit. Dat wil zeggen dat de zorgverlening plaatsvindt op grond van de Bijbel. Hoe je dit verwerkt in jouw dagelijkse werkzaamheden lees je hier.

Verder lezen

Wie, wat, waar

Alles over ons intranet, de app, e-mail, YouForce, uniform, Saltosleutel, kluisje, MijnCaress, incidentmelding, contactpersonen en ons vertrouwenspersoon.

Wie, wat, waar

Gedragscode & huisregels

Sonneburgh heeft voor medewerkers een gedragscode geformuleerd. Deze code kun je beschouwen als een handleiding voor medewerkers voor hun gedrag, houding en handelen zowel naar bewoners, collega’s als naar de organisatie. Deze

Download gedragscode

Ziek? En nu?

Bij Sonneburgh hanteren we het uitgangspunt ‘ziek zijn overkomt je, verzuim is een keuze’ en daar bedoelen we mee dat als je ziek bent dat natuurlijk heel vervelend is, maar dat we wel van je verwachten dat je goed nadenkt of je je vervolgens ook afwezig meldt.

Verder lezen

Bescherming persoonsgegevens

Sonneburgh hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens en aan die van onze bewoners

Verder lezen

Bedrijfshulpverlening

Sonneburgh beschikt over een goed getrainde BHV-organisatie. Er is altijd een bedrijfshulpverlener (BHV-er) aanwezig die weet hoe te handelen in geval van een calamiteit.

Verder lezen