Wie, wat, waar

Als nieuwe medewerker weet je natuurlijk nog niet helemaal de weg te vinden. Hieronder vind je daarom informatie die belangrijk is als je begint bij Sonneburgh, zodat je weet waar je wat kan vinden en bij wie je moet zijn voor bepaalde informatie.

Terug naar de inhoudsopgave

Intranet Sonneburgh

Op het intranet van Sonneburgh vind je het handboek met alle procedures, werkinstructies, protocollen, formulieren en nieuwsberichten.

Meer informatie

Sonneburgh App

Via de Sonneburgh app heb je al het Sonneburgh nieuws binnen handbereik. Lees hier hoe je de app installeert.

Instructie app

E-mail

Alle medewerkers van Sonneburgh krijgen een persoonlijk e-mail adres. Je ontvangt hiervoor in je privémail de inloggegevens.

Meer over e-mail

YouForce: alle medewerkers

Sonneburgh gebruikt voor de dienstroosters, gewerkte uren en verlof YouForce. Om in te kunnen loggen in dit systeem ontvang je een mail op je Sonneburgh e-mail adres met daarin je inloggegevens voor YouForce. Deze blijven 31 dagen geldig.

Handleiding YouForce

Uniform

Uniform: medewerkers zorg – keuken – huishouding - linnenkamer Vanuit hygiënisch oogpunt, veiligheid en herkenbaarheid werken een aantal diensten binnen Sonneburgh met een uniform.

Meer lezen

Saltosleutel

Vanuit veiligheidsoogpunt heeft niet elke medewerker overal toegang tot. Afhankelijk van je functie krijg je een Salto-sleutel die je toegang geeft tot bepaalde ruimtes. Je ontvangt je eigen Salto-sleutel van je teamleider na het doorlopen van je proeftijd.

Kluisje

Om je waardevolle spullen veilig op te bergen kun je gebruik maken van een kluisje. De sleutel van je kluisje ligt op je eerste werkdag voor je klaar bij de receptie samen met je naambadge.

MijnCaress: zorgmedewerkers - medewerkers behandeldienst

Medewerkers die betrokken zijn bij de medische zorg van bewoners maken gebruik van het elektronisch patiëntendossier MijnCaress. Wanneer voor jou een account is aangevraagd voor mijnCaress krijg je de inloggegevens toegestuurd via je Sonneburgh e-mailadres.

#

Melden incidenten: alle medewerkers

Hoe goed we ons best ook doen, fouten maken doen we allemaal. Binnen Sonneburgh willen we alleen wel leren van gemaakte fouten of van incidenten, zodat deze een volgende keer voorkomen kunnen worden.

Verder lezen

Contactpersonen

Hier vind je alle contactpersonen en hun contactgegevens op een rijtje.

Alle contactpersonen

Vertrouwenspersoon

Het is heel belangrijk dat jij als werknemer met goede zin naar je werk gaat en jij je op je plek voelt. Wanneer het zich toch voordoet dat jij je toch niet helemaal lekker voelt op je werk, kan je dit altijd bespreekbaar maken met jouw leidinggevende of collega’s.

Meer informatie