Vind de beste baan voor jou!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou binnen Sonneburgh? Kom naar één van onze meet & greet’s, dan vertellen we je er alles over!

Personeelsplanner 20-24 uur per week

Management & OndersteuningDagMBO 4
Is plannen en organiseren één van jouw sterke kanten? Is bij jou het glas half vol en zie je kansen en mogelijkheden? Heb jij ervaring als planner en ben je toe aan een leuke, pittige uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Binnen ons planbureau werk je samen met twee collega planners en een teamleider. Met elkaar ben je verantwoordelijk voor de inzet van de medewerkers binnen de flexpool en het maken van roosters en de adhoc planning.

Opleidingsadviseur

Leren & WerkenDagHBO
Draai jij jouw hand niet om voor het organiseren van een scholingscarrousel voor 200 medewerkers? En denk jij graag mee om nieuwe scholingen te ontwikkelen die aansluiten bij ons jaarplan? Ben jij een professional met lef, daadkracht en tomeloze energie en is bij jou het glas altijd halfvol? Dan maakt Sonneburgh graag kennis met jou!

Helpende / Helpende plus, 28 uur per week

Zorg & WelzijnDagMBO 2
Ben jij een gediplomeerde Helpende of Helpende Plus met een passie voor zorg en welzijn? Kom ons team versterken op de PG afdeling van Sonneburgh, een kleinschalige, christelijke zorgverlener in de regio Rijnmond. Ontdek een warme werkomgeving waar samenwerking, respect en identiteit centraal staan.

Logopedist (4-8 uur per week)

(Para)medischDagHBO
Draag bij aan het welzijn van onze cliënten als Logopedist. Deze tijdelijke vacature, ter vervanging van zwangerschapsverlof, laat jou cliënten ondersteunen met taal-, spraak-, en slikproblemen.

Psycholoog

(Para)medischDagWO
Ben je basis of GZ psycholoog en heb je affiniteit met ouderen? Heb je ervaring in het verrichten van (neuro)psychologisch onderzoek, het geven van mediatieve gedragstherapie en individuele behandeling? Vind je het leuk om nauw samen te werken met een multidisciplinair team van specialisten? Wie weet kunnen wij wat voor elkaar betekenen!

Basisarts

(Para)medischDagWO
Ben jij basisarts (ANIOS) en heb jij affiniteit met de doelgroep ouderen? Wil jij een waardevolle bijdrage leveren voor deze doelgroep en kun jij ervoor zorgen dat zij de juiste medische zorg en diagnose krijgen? Vind je het fijn om in een collegiaal team met korte lijnen te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!