Vind de beste baan voor jou!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou binnen Sonneburgh? Kom naar één van onze meet & greet’s, dan vertellen we je er alles over!

Zorgondersteuner PG afdeling, 20 upw

Zorg & WelzijnWisselende diensten
Heb jij een klik met de hulpbehoevende oudere, kun je een gezellige en prettige sfeer creëren en geniet je ervan om huiselijke activiteiten te ondernemen, maar ook de maaltijden zo gezellig mogelijk te presenteren en te ondersteunen? Dan is deze functie jou vast op het lijf geschreven!

Verzorgende IG, Flexpool

FlexpoolWisselende dienstenMBO 3
Ben jij Verzorgende IG en hou je van afwisseling? Vind je het fijn om zelf te bepalen welke diensten je werkt? Dan is onze baan in de flexpool er één voor jou! Je bepaalt namelijk zelf hoeveel je werkt, op momenten dat het jou uitkomt. Klinkt die vrijheid je als muziek in de oren? Lees dan deze vacature.

Leerling Verpleegkundige BBL

Leren & WerkenWisselende dienstenMBO 4
Droom jij ervan om als Verpleegkundige te werken binnen de ouderenzorg? Vind jij de kwaliteit van zorg belangrijk, en wil jij je gaan inzetten om deze te vergroten? Grijp dan nu jouw kans! Binnen Sonneburgh kun je per september 2024 starten met de BBL opleiding tot Verpleegkundige (niveau 4). Echt iets voor jou? Lees dan snel verder.

Leerling Verzorgende IG BBL

Leren & WerkenWisselende dienstenMBO 3
Hou je van afwisseling en wil jij doorgroeien binnen de zorg? Grijp dan nu jouw kans! Binnen Sonneburgh kun je per september 2024 starten met de BBL opleiding tot Verzorgende IG (niveau 3). Het werken op de afdeling is uitdagend en geen dag is hetzelfde. Durf jij het aan?

Helpende, niveau 2, 20 uur per week in Pernis

Zorg & WelzijnWisselende dienstenMBO 2
Word een waardevol lid van ons team op locatie Havenlicht in Pernis! Als gediplomeerde Helpende speel je een cruciale rol in het welzijn van onze bewoners. In een hechte "ons kent ons" gemeenschap bied je ondersteuning bij huishoudelijke taken, persoonlijke verzorging en sociale activiteiten. Bij Sonneburgh vind je niet alleen een baan, maar maak je deel uit van een fijn team waar we samen streven naar de beste zorg.