Solliciteren bij Sonneburgh tijdens het coronavirus: hoe werkt dat?

Je overweegt te solliciteren bij Sonneburgh. Maar je vraagt je af: kan dat nog? Worden er nog sollicitatiegesprekken gevoerd en zo ja: hoe dan? Wij leggen het je uit.

De zorg heeft hard mensen nodig, zeker nu! Wil je ons komen versterken, dan ben je dus van harte welkom. Je kunt op deze site solliciteren op een van de openstaande vacatures die bij jou past.

Het sollicitatiegesprek

Als we je uitnodigen voor een sollicitatiegesprek, dan kunnen we je helaas niet fysiek ontmoeten. We spreken dan een moment af waarop we met elkaar videobellen. Dat kan via Skype, WhatsApp, FaceTime of een van de andere mogelijkheden die er zijn.

Wordt je aangenomen dan volgt nog een arbeidsvoorwaardengesprek. Hier hebben wij diverse documenten van jou nodig, zoals een kopie van je diploma’s en een kopie van een geldig legitimatiebewijs (geen rijbewijs). Deze documenten kun je digitaal naar ons sturen, naar het mailadres hradministratie@sonneburgh.nl

Na ontvangst van alle benodigde documenten gaan wij voor jou het contract opstellen, deze sturen wij naar jou toe. We streven er naar om jou zo snel mogelijk te verwelkomen als nieuwe collega. De precieze datum in dienst spreken wij uiteraard telefonisch af. Net zoals de belangrijke arbeidsvoorwaarden, zoals jouw salaris.

Wat merk je van het coronavirus bij Sonneburgh?

Net als bij ieder verpleeghuis en verzorgingshuis hebben we te maken met strenge regels rondom hygiene en sociale distractie. We volgen de richtlijnen van het RIVM. Uiteraard ontkomen onze zorgmedewerkers er niet aan om fysiek contact te hebben met de bewoners.

Bijna al onze bewoners horen bij de kwetsbare doelgroep van ouderen en zorgbehoevenden. Dat maakt het werk op dit moment spannend, maar ook enorm waardevol en belangrijk.

Voor meer informatie verwijzen we je naar: www.sonneburgh.nl/informatie-rondom-het-coronavirus/

 

× Vragen? App recruiter Judith!
21