Medewerker Services / Schoonmaak (weekend)

Ben jij de professionele, behulpzame Medewerker Services die de schouders eronder zet en voor wie ordelijk en hygiënisch werken van nature komt? Ben jij die frisse wind met een positieve instelling die in kansen en mogelijkheden denkt en die vooral gedreven is om voor onze collega’s en bewoners een zo schoon en optimaal mogelijk leefklimaat te creëren? Dan zoeken we jou!

Lees verder

Medewerker Schoonmaak, 18 uur per week

Ben jij de professionele, behulpzame Medewerker Schoonmaak die de schouders eronder zet en voor wie ordelijk en hygiënisch werken van nature komt? Ben jij die frisse wind met een positieve instelling die in kansen en mogelijkheden denkt en die vooral gedreven is om voor onze collega’s en bewoners een zo schoon en optimaal mogelijk leefklimaat te creëren? Dan zoeken we jou!

Lees verder

Zorgondersteuner, 24 upw

Heb jij een klik met de hulpbehoevende oudere, kun je een gezellige en prettige sfeer creëren en geniet je ervan om huiselijke activiteiten te ondernemen, maar ook de maaltijden zo gezellig mogelijk te presenteren en te ondersteunen? Dan is deze functie jou vast op het lijf geschreven!

Lees verder

Opleidingsadviseur

Draai jij jouw hand niet om voor het organiseren van een scholingscarrousel voor 200 medewerkers? En denk jij graag mee om nieuwe scholingen te ontwikkelen die aansluiten bij ons jaarplan? Ben jij een professional met lef, daadkracht en tomeloze energie en is bij jou het glas altijd halfvol? Dan maakt Sonneburgh graag kennis met jou!

Lees verder

Helpende / Helpende plus, 28 uur per week

Ben jij een gediplomeerde Helpende of Helpende Plus met een passie voor zorg en welzijn? Kom ons team versterken op de PG afdeling van Sonneburgh, een kleinschalige, christelijke zorgverlener in de regio Rijnmond. Ontdek een warme werkomgeving waar samenwerking, respect en identiteit centraal staan.

Lees verder

Verzorgende IG voor 2 nachten per week

Het is donker buiten en de wereld slaapt, behalve jij. Als verzorgende IG ben jij wakker en houd jij een oogje in het zeil op onze bewoners die zorg en medicatie nodig hebben. Jij bent de verantwoordelijke en zorgt ervoor dat iedereen een prettige nachtrust heeft.
Ben jij een nachtmens, sta je graag klaar voor bewoners met een zorgbehoefte en kun je 2 diensten per week werken van 22.45 uur tot 07.15 uur? Dan zijn wij voor onze locatie Groene Kruisweg in Charlois op zoek naar jou!

Lees verder

Logopedist (4-8 uur per week)

Draag bij aan het welzijn van onze cliënten als Logopedist. Deze tijdelijke vacature, ter vervanging van zwangerschapsverlof, laat jou cliënten ondersteunen met taal-, spraak-, en slikproblemen.

Lees verder

Coördinator Schoonmaak

Op zoek naar een uitdagende rol waarin je jouw passie voor teamcoördinatie en het leveren van topkwaliteit kunt combineren? Heb je een facilitaire achtergrond op MBO 4 niveau en ben je op zoek naar een dynamische werkomgeving waar jouw expertise van onschatbare waarde is? Dan is de rol van Coördinator Schoonmaak bij onze fijne ouderenzorginstelling in Rotterdam wellicht jouw volgende carrièrestap!

Lees verder

Specialist Ouderengeneeskunde (SOG)

Bij Sonneburgh, een christelijke zorgorganisatie in Rotterdam, zoeken we een gedreven Specialist Oudergeneeskunde. Als onderdeel van een hecht team bied je persoonsgerichte zorg aan bewoners op verschillende locaties, waarbij samenwerking en communicatie centraal staan. Voel je thuis in onze warme en innovatieve werkomgeving en maak echt het verschil voor onze bewoners!

Lees verder

Psycholoog

Ben je basis of GZ psycholoog en heb je affiniteit met ouderen? Heb je ervaring in het verrichten van (neuro)psychologisch onderzoek, het geven van mediatieve gedragstherapie en individuele behandeling? Vind je het leuk om nauw samen te werken met een multidisciplinair team van specialisten? Wie weet kunnen wij wat voor elkaar betekenen!

Lees verder
22